2012. május 16., szerda

We are looking for you...

Nem tudom, kinek mennyire ismerős a cucc, gondolom, akinek volt már blogspotos blogja, az már találkozott a jelenséggel, miszerint itt az irányítópulton (vagy minek hívják ezt a csodát) meg lehet nézni, hogy az emberre milyen keresőszavakkal találtak rá mások. Ezek általában igencsak korrektek, például a teljesen egyszerű, sima, mezei sirnakazangyalok.blogspot.com-ot eddig kerek tizenkilenc ember ütötte be a keresőjébe. De vannak itt azért hajmeresztőbb találatok is, illetve olyanok, amiket még most sem értek, hogyan hozhatók összefüggésbe a blogommal. Lássunk ezek közül néhányat. Megfelelően illuminált állapotban akár még viccesek is lehetnek.

- "angyalok itt vagytok" : Sőt, még lesznek is egy darabig. De kétlem, hogy olyanok, mint amilyenre te gondoltál :P

- "Halálos iramban elhangzó autós ima": Továbbá a Die Hardban feltűnő turmixgép... Ez az egyik olyan találat, amiről fogalmam sincs, hogy köthető errefelé bármihez.

-  "Angyal testékszer": Úgy érted, szeretnél szögesdrótot tekerni magad köré? Mert az itt szereplő angyaloknak félek, más testékszerre nem futja...

- "Mr. Johnson hitel": Adnék én nagyon szívesen, de előtte fel kell hívnom a figyelmedet, hogy Mr. Johnson jelenleg egyik országban sem elfogadott valuta, így hitelezésének értelme megkérdőjelezhető.

- "véres szereto fanfiction": Nem nyert. :P

- "ftt fanfiction" : Már megint egy fanfiction... Valaki nagyon a nyakamba akarja varrni ezt a dolgot...

- "ryan wolfe & saját szereplős történetek": Oké, elismerem, a főszereplőm neve kissé félreérthető. Lehet, a következőt nem Horatio Caine-nek kéne hívni...

- "2012 blog gyöngyszem ostoba": Köszönöm. Bár nem tudom, hogy ez most sértés, esetleg dicséret. Vagy mindkettő?

- "hogyan írjunk blogot": Semmiképp se így! Láthatod, senkit sem érdekel, mit firkálok én ide néhanapján. :P

 Nos, azt hiszem, ennyi lett volna az első kör, remélem, nem érzitek úgy, hogy most raboltam el újabb öt percet az életetekből... Világbéke meg ilyenek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése