2012. május 6., vasárnap

LEGIGAZABB OLVASÓ pályázat

Mert az ember néha unatkozik/stresszel vasárnap, és hát ugye az, hogy valami értelmeset írjon, szóba se jöhet. De sebaj, ez már majdnem az lesz. Remélem.
Szóval LEGIGAZABB OLVASÓ pályázat:

Az a helyzet, hogy olyan sokan írtak már a kissé rendszertelenül, de annál kitartóbban frissítgetett történetemhez, hogy komolyan elszégyelltem magam, amiért ezt semmivel sem igyekszem meghálálni. Önző egy ember vagyok/voltam, ezt belátom, de most itt az idő, hogy kiengeszteljek mindenkit ezzel a kis pályázattal, melynek segítségével bárki elnyerheti tőlem a (kétségkívül) megtisztelő LEGIGAZABB OLVASÓ (igen, direkt van végig nagybetűvel) címet. Kár lenne ezt így kihagyni, nem igaz?

A pályázaton bárki indulhat, feltétel nincs, csak jelezni kell itt alul egy kommentben, és már versenyben is vagy a LEGIGAZABB OLVASÓ címért. Na meg persze mindazok, akik eddig írtak az Ősök véréhez, a Mikor az angyalok sírnakhoz, a Setét hírnökhöz, vagy egyszerűen csak a chatbe, automatikusan kvalifikálták magukat a pályázatra, így nekik még csak a jelentkezéssel sem kell törődniük.

 Milyen előnyökkel, jogokkal jár a nevezés?
1. Amint felkerül egy új fejezet, azonnal jelezni fogom ezt neked e-mailben, SMS-ben és telefonon, valamint a kinyomtatott oldalakat el is küldöm neked postán utánvéttel.
2. Neked jogod lesz ezekre az e-mailekre, SMS-ekre és hívásokra azonnal válaszolni.
3. Megkapod a Primer kritika jogát is, azaz senki sem írhat az adott fejezethez, amíg te nem írtál oda. (kivételt képeznek természetesen a többiek, akik szintén versenyben vannak a LEGIGAZABB OLVASÓ címért.)
4. Előre megmondom neked, mikor fog felkerülni az új fejezet, hogy tudjál készülni rá, és elkérhesd magad a suliból vagy a munkahelyedről.

Ugye, ezért a négy remek előnyért megéri versenyezni, nem igaz? Azonban vannak itt sajnos kritériumok, szabályok is, amiket be kell tartani. De remélem, ez egyik nevezőnek sem lesz nagy kihívás. ^^
1. Minden fejezethez még a felkerülés napján írnod kell egy legalább 1500 karakteres (szóközök nélkül) kritikát, valamint a felkerülés napjától számított 3 napon belül még kettő hasonló nagyságút. (ugyanazt leírni háromszor nem lehet). Ez persze csak egy minimum, minél több legalább 1500 karakteres (szóközök nélkül) kritikát írsz, annál jobbak lesznek az esélyeid a LEGIGAZABB OLVASÓ díj elnyerésére.
2. Minden nap legalább tízszer meg kell nézned az oldalt, nem-e került fel új fejezet, amiről én esetleg elfelejtettem szólni neked. (figyelem, szúrópróbaszerűen fel fogok tölteni pár fejezetet úgy is, hogy tényleg nem írok még csak e-mailt sem senkinek a nevezők közül)
3. Minden nap legalább kétszer nyafognod kell a chatben, hogy hol van már az új fejezet, mert anélkül egyszerűen céltalan és értelmetlen az életed. Ez csak egy minimum érték, minél gyakrabban nyafogsz, annál jobbak lesznek az esélyeid a LEGIGAZABB OLVASÓ díjra, úgyhogy hajrá, mindent bele. ;)    

És akkor most a lényeg: mit is takar pontosan a LEGIGAZABB OLVASÓ díj?
Nos, íme a válasz: a LEGIGAZABB OLVASÓ díj nyertesét közvetlen az Ősök vérének befejezése után hirdetem ki. A boldog nyertes exkluzív jogot kap arra, hogy újraolvassa a történetet a jelenlétemben, majd élőben is elmondja a véleményét róla, persze csak azután, miután felolvasta a pályázat során írt összes kritikáját, és megköszönte nekem az életre szóló élményt valamint lelkének megváltását.

És mi alapján fogok választani?
- Mennyi legalább 1500 karakteres (szóközök nélkül) kritikát írt a pályázó? 1-10 pont
- Hányszor könyörgött a chatben a folytatásért? 1-10 pont
- Hány Ősök vére feliratú pólót rendelt? 1-10 pont
- Hány másodpercen belül reagált az értesítő e-mailekre és SMS-ekre? (itt csak pontlevonás jár, annyi minuszpont, ahány másodperc átlagosan eltelik az értesítő kiküldése és a legalább hat soros válasz között.)

Azonban sajnos egy ilyen nagy kaliberű versenynél az is előfordulhat, hogy valaki meggondolatlanul jelentkezik, utána viszont már meggondolja magát, és nem ír mindenhová három, egyenként legalább 1500 karakteres (szóközök nélkül) kritikát. Nos, nagyon szomorú lennék, ha ez előfordulna, de természetesen mindennel számolnunk kell, így erre az esetre kidolgoztam néhány szankciót.

1. Az illetőt természetesen azonnal diszkvalifikálom.
2. Addig nem kerül fel új fejezet, sőt, minden egyes kritikamentes nap után leveszek egy már fent lévőt, amíg az illető a tartozásának dupláját le nem rója.
3. Két napos késés után az illető lakcímét nyilvánosságra hozom, hogy az igazabb olvasók fel tudják esetleg keresni, és rábírni a kritikaírásra.

Remélem ez a kis kiírás mindenkinek meghozta a kedvét, hogy jelentkezzen a LEGIGAZABB OLVASÓ pályázatra, elvégre ezt csak nektek csináltam, nem ám azért, hogy a történetem több kritikát kapjon. De tényleg nem.




Zárógondolat. Ez az egész csak vicc.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése