2013. július 23., kedd

Megújulunk. Megint.

Helló!

Vannak dolgok, amiket nem lehet megunni, akárhogy próbálja az ember. Ezek egyike az aktív megújulás, mikor valamelyik szerencsétlen (én) úgy dönt, hogy akkor ő most újra életet lehel a blogjába, még ha ebbe bele is talál dögleni. Ő, esetleg a blog, egyre megy. Ha jól számolom, én már a második/harmadik kört futom ezzel a kis aranyossal, ki tudja, ezúttal talán valamivel eredményesebben. (BTW feltűnt valakinek, hogy az ilyen világmegújító szarságok mindig estefelé jutnak az ember eszébe, amikor már fáradt meg minden egyéb?)

 Mindegy. Ami fontosabb, az a megújulás jelenlegi formája. Először is a régi tartalmak nem tűnnek el a fenébe, ahogy megérdemelnék, csak törlődnek a fejlécből. Nem kell hozzájuk link, mert nem vagy rájuk kíváncsi. De tényleg. Szar az összes. Ha mégis vetsz rájuk egy pillantást, ne engem okolj a végeredményért.

A másik: az eddigi angyalok, vámpírok meg egyéb mainstream cuccok helyett jönnek a SOKKAL FANTÁZIADÚSABB részmunkaidős halálok. Tudom, állati nagyot alkottam az alapkoncepcióval, de a részletekben azért próbálok majd valamennyit húzni a minőségen. Mert az biztos nem árt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése